Repetities Hond van Boschveld van start

Dinsdag 27 augustus 2024

De repetities zijn van start!

Na maanden voorbereiding gaat het nu écht gebeuren

Tekst: Joanda van Geffen
Foto's: Olaf Smit

 

Copernikkel presenteert een nieuwe theatervoorstelling: "Hond van Boschveld". Muziektheater over het reilen en zeilen in Boschveld, geobserveerd door een verschoppeling van een straathond en een wat cynische oude boom die al eeuwig in Boschveld lijkt te staan.


(Foto: links Pieter als 'Hond' en rechts Janneke als de 'Boom' tijdens de eerste repetitie)

Het idee/concept is afkomstig van 'onze eigen' Janneke Franke en van 'onze' Pieter Verhees. Zij zijn is ook de 'Boom' en de 'Hond' in de voorstelling. De regie is in handen van mede-Boschvelder Kim van Kooij. Onze Olaf maakt de geweldige foto's van de repetities en de voorstellingen waarvan later nog een prachtig boekje zal worden samengesteld. 

En speciale dank aan de Evangelische Gemeente Parousia in Boschveld die hun kerk opengesteld hebben aan ons tijdens alle 8 avondvullende repetities én de 3 voorstellingen.

Maakproces
We geven jullie met plezier en trots alvast een kijkje in de keuken van het maakproces! En we houden je natuurlijk nog  vaker op de hoogte! Zet alvast in je agenda: Muziektheater "Hond van Boschveld" op 9 - 10 - 11 oktober in de Parousia-kerk in Boschveld.

 Hond van Boschveld wordt mede mogelijk gemaakt door subsidies van: Gemeente 's-Hertogenbosch, VSB fonds, Buurt Cultuurfonds en het Leye Fonds